Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Disclaimer

Ondanks dat hansphilipsen.nl de inhoud van deze website met de grootste zorg voor u heeft samengesteld, aanvaardt hansphilipsen.nl geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden vermeld op deze site. De inhoud van deze site kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Op de op deze site gepubliceerde tekst en afbeeldingen berust auteursrecht. Het is niet toegestaan inhoud en afbeeldingen te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van hansphilipsen.nl.

Beeldmateriaal

Op al het beeldmateriaal op deze site is eigendom van HansPhilipsen.nl Wilt u materiaal gebruiken neem dan contact met ons op.

HansPhilipsen.nl heeft zorgvuldig getracht van al het gebruikte beeldmateriaal de rechtmatige eigenaar te achterhalen en tot afspraken te komen over het gebruik van dit materiaal op deze site. Mocht u desondanks menen dat uw rechten niet gerespecteerd worden, dan verzoeken we u zo spoedig mogelijk met ons in contact te treden.

Images

We have attempted to contact all owners of materials published on this web site. However, should you feel that your rights have not been honored, please get in touch with us as soon as possible.

Initiatief
Deze site is een inititatief van hansphilipsen.nl.
Technische ondersteuning wordt verzorgt door: Quichot Multi Multi Media